kapat
haritaTürkiye'nin Her YerineProfesyonel Altyapı Çalışmaları
irtibatBize Ulaşın0312 478 58 71 (pbx)
çalışa süresiÇalışma Saatleri7/24 Hizmet Kalitesi
Bu Sayfayı Sosyal Medya'da Paylaş
  1. Ana Sayfa Ana Sayfa
  2. Blog Blog
  3. Kanalizasyon Gideri Kanalizasyon Gideri

Kanalizasyon Gideri

18 Mart 2023 Cumartesi
Kanalizasyon Gideri
Kanalizasyon Gideri

Kanalizasyon gideri işlemlerinde firmamız ideal bir hizmet sunar. Alt yapı özellikleri ve donanımlı personelle beraber dilediğiniz zaman sorun giderilir.

Giderlerin Tıkanma Nedenleri

Kanalizasyon giderlerinin ve ev – iş yerlerindeki tesisatta oluşan giderlerin nedenleri vardır. Genellikle kullanım hatasına bağlı olarak görülen sorunlar dışında inşaat zamanından kalma temel sorunlara da rastlanabilir. Yani hem ev içinde hem de sokaklarda logar kapaklarının altında tıkanıklıklar olası bir durumdur. Bu durumların nedenlerine odaklanılmalı ve çözüm sağlanmalıdır.

  • Tuvaletlere atılan ve suda erimesi mümkün olmayan maddeler, kanalizasyon tıkanıklıklarının temel nedenidir. Gider borularının mutfakta da olduğu düşünülürse, yağlı atıklar, çay posaları da tıkanmalara neden olur. Yani ne amaçla gider lavabo tesisatı kullanılıyorsa kullanım esnasındaki atıklar önemli nedenlerdir.
  • Bazı iş yerlerinin kanalizasyon sistemleri üretim alanlarından gelen atıklara bağlı olarak da tıkanabilir. Örneğin bir kumaş fabrikasından çıkan parçaların kanalizasyonu tıkaması muhtemeldir. Üretilen madde neyse, atıklar bilinçsiz şekilde kullanılıyorsa sorun olasılığı da fazladır.
  • Tesisat yapısındaki eğim hataları gider tıkanıklığı nedenidir.

Tıkanıklık Açma İşlemi Nasıl Yapılır?

Geçmiş dönemlerle kıyaslanırsa tıkanıklık açma işlemleri günümüzde epey kolay biçimde gerçekleşmektedir. Tıkanıklık olan bölgenin tespiti ve onarılması için araçlar kullanılarak çözüm sağlanır. Kanalizasyon borusu içinde tıkanık alan kameralı cihazla tespit edilir. Bu işlemin akabinde sorun olan bölümdeki madde parçalanır ve gider açılır.

  • Bazı giderlerde tıkanma nedeni maddenin kaymaması olabilir. Bu gibi hallerde yağlı tıkanıklık açma işlemleri yapılır. Kanal içinde kaydırıcı madde ile açma işlemi yapılır. Yağlı kanal temizleme hizmetlerimizde kullanılan malzemeler özenle seçilmektedir.
  • Robotlar, kanal tıkanıklığı ile ilgili olarak en etkili çözümleri sağlayan malzemelerdir. Büyük araçların arka bölümlerindeki ekipmanla kanal açma işlemi tamamlanır. Uzmanlarımız bu cihaz kullanımı konusunda tecrübelidir ve sorunu kökten çözen bir etki yapar.
  • Kanalizasyon sistemindeki tıkanıklıklar basit kimyasal maddelerle çözülmesi zor sorunlardır. Çünkü tıkanmaya neden olan madde erimez nitelikteyse ve kimyasal madde bunu parçalayamaz özellikteyse boşa para harcamış olursunuz. Kimyasal maddeler ara ara mutfak tıkanıklıklarında kullanıldığında büyük sorunları engelleyen ürünlerdir. Önlem amaçlı ve basit çözümler dışında tercihiniz profesyonel bir sonuç olabilir.

Admin 18 Mart 2023 CumartesiOkunma Sayısı (468)Sayfayı Yazdır

Diğer Yazılar
Ankara Özel VidanjörAnkara Özel Vidanjör05 Oca 2021 Salı
Son model vidanjör araçlarımız ve uzman ekibimiz ile 7/24 hizmetinizdeyiz.