kapat
haritaTürkiye'nin Her YerineProfesyonel Altyapı Çalışmaları
irtibatBize Ulaşın0312 478 58 71 (pbx)
çalışa süresiÇalışma Saatleri7/24 Hizmet Kalitesi
Bu Sayfayı Sosyal Medya'da Paylaş
  1. Ana Sayfa Ana Sayfa
  2. Blog Blog
  3. Tıkalı Lavabo Açma Yöntemleri Tıkalı Lavabo Açma Yöntemleri

Tıkalı Lavabo Açma Yöntemleri

15 Ağustos 2019 Perşembe
Tıkalı Lavabo Açma Yöntemleri
Tıkalı Lavabo Açma Yöntemleri

Lavabolarda katı ve erimesi mümkün olmayan cisimlerin kalması sonucunda ortaya ciddi anlamda tıkanmalar çıkmaktadır. Profesyonel şekilde hizmet sunan bir firmadan destek alarak kısa süre içinde bu giderde yer alan tıkanmaları çözüme kavuşturmak mümkündür.

Ancak öncesinde tıkalı lavabo açma yöntemleri hakkında sizleri bilgilendirmek istiyorum. Lavabolarda meydana gelen tıkanmaların üstesinden gelmek için öncelikle neden tıkandığı konusunda bir bilgi edinmek gerekir.

Lavabolar neden ve nasıl tıkanır?

Bu sorular akla çok sık şekilde gelmektedir. Lavaboların tıkanma sebeplerine bakacak olursak öncelikle katı cisimler lavaboların baş düşmanlarıdır. Özellikle lavaboların gider ağızlarında bulunan ızgara sistemlerinin düzgün şekilde olmaması ya da deliklerinin çok büyük olmasından dolayı bu alanlardan zeytin çekirdeği ve benzeri şeyler kolay şekilde geçmekte bu da giderlerde tıkanmaları beraberinde getirmektedir.

Lavabolarda tıkanmaların önüne geçmek için gider ağızlarına yani lavabo içlerine ızgara sisteminin üzerine çok ince deliklere sahip olan bir tel bırakmak doğru bir tercih olabilir. Bu tel süzgeç görevi görerek gider içine katı cisimlerin girişine engel olur. Böylece çok başarılı bir şekilde korunarak gider tıkanıklıklarının önüne geçilmiş olur.

Bunların dışında;

  • Evde tıkalı lavabo nasıl açılır pratik,
  • Sirke ve tuz ile lavabo tıkanıklığı açma,
  • Tuz ve sirke ile lavabo açma,
  • Banyo lavabo tıkanıklığı nasıl açılır?
  • Lavabo tıkandı su gitmiyor?
  • Banyo tıkanıklığı açma yöntemleri,
  • Mutfak lavabosu tıkandı ne yapmalıyım?

Gibi sorularınızın cevabını yazımızı okuduktan sonra uygulamaya geçebilirsiniz.

Tıkanan lavabo nasıl açılır

Tıkanan lavaboları açmak için farklı yöntemler mevcuttur. Öncelikle giderleri açmak için gider borusunu sökerek içinde tıkanmaya sebep olan bir katı cisim var olup olmadığı iyice gözlemlenebilir.

Yapılan araştırma sonucunda eğer ki katı bir cisim var ise bu çıkarılarak geri takılabilir. Giderlerin içinde kalan katı cisimler kısa süre içinde büyük birikintilere sebep olmakta bu da ciddi anlamda tıkanmaya sebebiyet vermektedir.

Bu yüzden tıkalı olan lavabo açma yöntemlerinden birisi en başta analiz sürecidir. Yani tıkanmaya sebep olan maddeyi analiz etmek en temel şeylerden birisidir. Bu madde bulunduğu zaman kısa süre içinde neyi nasıl yapmanız gerektiği konusunda size fikir verebilecektir.

Eğer ki katı bir madde yoksa ve tıkanıklık bina giderinde ise o zaman profesyonel bir destek almak lazımdır. Ancak işini iyi yapan ve bu konuda deneyimli olan firmalar kısa süre içinde bu durumu kesin bir çözüme kavuşturur.


Özdoğan 15 Ağustos 2019 PerşembeOkunma Sayısı (1877)Sayfayı Yazdır

Diğer Yazılar
Kanalizasyon GideriKanalizasyon Gideri18 Mar 2023 Cumartesi
Ankara Özel VidanjörAnkara Özel Vidanjör05 Oca 2021 Salı
Son model vidanjör araçlarımız ve uzman ekibimiz ile 7/24 hizmetinizdeyiz.