kapat
haritaTürkiye'nin Her YerineProfesyonel Altyapı Çalışmaları
irtibatBize Ulaşın0312 478 58 71 (pbx)
çalışa süresiÇalışma Saatleri7/24 Hizmet Kalitesi
Bu Sayfayı Sosyal Medya'da Paylaş
  1. Ana Sayfa Ana Sayfa
  2. Blog Blog
  3. Kanal Temizleme Neden Gereklidir? Kanal Temizleme Neden Gereklidir?

Kanal Temizleme Neden Gereklidir?

02 Kasım 2019 Cumartesi
Kanal Temizleme Neden Gereklidir?
Kanal Temizleme Neden Gereklidir?

Kanal temizleme neden gereklidir sorusunun cevabı, binaların ve sokakların alt kısımlarında kanallardan oluşan tesisatlar vardır. Bu tesisatın özelliği değişkenlik gösterir ve her yerde aynı olmayabilir. Bir bölgedeki tesisat benzerlik gösterirken bazıları daha farklı iç malzemelerle kurulu olabilmektedir. Atıkların ve diğer maddelerin bu kanallarda birikmesi durumunda, temizlik gerekir. Etrafa kötü koku yaymaması, kanalların su ile dolmaması ve yağmur sonra taşma gibi durumların olmaması için kanal temizleme gereklidir.

Kanal Tıkanıklıkları Nedenleri Nelerdir?

Kanallar, logar kapaklarının altındaki tesisat gibi düşünülebilir. Bu tesisatta türlü giderler vardır ve bunların tıkanması halinde profesyonel bir destek sağlanacaktır. Çünkü zor bir yerde oluşan tıkanıklıklarda elle müdahale işe yaramayabilir. Evdeki giderlerde kolay tıkanıklıklar elle veya kimyasal maddelerle bazen açılabilmektedir fakat kanal yapısındaki tıkanıklıklar çok daha zordur.

Genişliği ve büyüklüğü farklı biçimlerde olan kanallarda zaman içerisinde biriken yabancı maddeler tıkanıklığa neden olabilir. Tuvaletten gelen atıklar varsayılırsa, atıkların içerisine karışan çocuk bezi, kadın pedi, rulo tuvalet kâğıdı, inşaat malzemesi gibi maddeler kanal tıkanıklığı nedenleri arasında en yaygın görülen olacaktır. Eğer kanal tesisatının kuruluş aşamasında bir sıkıntı olursa da kolay tıkanıklıklara rastlanabilir.

Kanal tıkanıklığı gidermek için firmamızda uygun donanımlarla işlemler yapılmaktadır. Örneğin öncelikle tıkanmanın yerini bulmak için kameralı cihazlardan faydalanılmaktadır. Sinyallerle elde edilen bu avantaj, zaman ve emek açısından artı demektir. Yani sorun ne kadar hızlı tespit edilirse çözüm de o kadar hızlı sağlanacaktır. Firmamızda donanım açısından kapsamlı bir alet grubuyla hizmet verilmekte, sizin beklentileriniz karşılamaktadır.

Kanal Tıkanmasının Zararları

Temizlik noktasında kanal tıkanıklığının giderilmesi genel sağlık şartlarını muhafaza edebilmek bakımından önemli bir konudur. Çünkü özellikle giderde biriken atıkların sağlık riski barındırdığı varsayılırsa, tesisatın bağlı olduğu bölümlere doğrudan zararı dokunacaktır. Kanalda oluşan tıkanıklık, evlerde ve iş yerlerindeki tesisatı olumsuz etkiler. Bu durum zincirleme olarak kötü koku ve kullanımı zorlaştıran haller demektir. Bir iş yerindeki kötü kokular maddi zarara da neden olabileceği için etki alanında ciddi bir genişlik söz konusudur. Yani hızlı bir şekilde çözü gerekmektedir ve firmamız bunun için sizden gelen talepleri en iyi şekilde karşılayacaktır.

Kanal Temizleme Nedir?

Kanaldaki yeri tespit edilen tıkanıklıklar parçalayıcı cihazlarla ortadan kaldırılmaktadır. Kanal temizlemede genellikle giderlere atılan çocuk bezleri gibi maddeler ciddi sorun çıkarmaktadır. Bazı alanlarda inşaat malzemeleri deliğe atıldığı için soruna neden olmaktadır.

Temizleme yapılacak ekipman açısından güçlü bir alt yapıyla hizmetleri sürdürüyoruz. Ayrıca bu donanımı kullanacak olan personellerimiz de alanlarında uzman kişilerdir. Yani hızlı sonuç almanız için gereken bütün alt yapı sağlanmaktadır.

Uygun Fiyatlarla Kanal Temizliği

Kanaldaki tıkanmaları açacak olan ekipman ve hizmet kalitesi açısından uygun bir fiyat sunmaktayız. Gider tıkanıklığı açma fiyatları firmamız etkili bir süreçle size hizmet verir. Uzun vadeli olarak memnun kalmanız amaçlandığı için firmamız bu doğrultuda size çalışacaktır.


Ozdoğan Teknik 02 Kasım 2019 CumartesiOkunma Sayısı (6002)Sayfayı Yazdır


Diğer Yazılar
Kanalizasyon GideriKanalizasyon Gideri18 Mar 2023 Cumartesi
Ankara Özel VidanjörAnkara Özel Vidanjör05 Oca 2021 Salı
Son model vidanjör araçlarımız ve uzman ekibimiz ile 7/24 hizmetinizdeyiz.