kapat
haritaTürkiye'nin Her YerineProfesyonel Altyapı Çalışmaları
irtibatBize Ulaşın0312 478 58 71 (pbx)
çalışa süresiÇalışma Saatleri7/24 Hizmet Kalitesi
Bu Sayfayı Sosyal Medya'da Paylaş
  1. Ana Sayfa Ana Sayfa
  2. Blog Blog
  3. Beton Rögar Nedir ve Ne İşe Yarar? Beton Rögar Nedir ve Ne İşe Yarar?

Beton Rögar Nedir ve Ne İşe Yarar?

19 Haziran 2019 Çarşamba
Beton Rögar Nedir ve Ne İşe Yarar?
Beton Rögar Nedir ve Ne İşe Yarar?

Alt yapı sistemlerinden birisi olan rögarlar farklı parçalardan bir araya gelmektedir. Kapak ve benzeri elemanlar ile bir arada çalışarak görevini sorunsuz şekilde yerine getiren rögarlar beton malzemeden imal edilmektedir. Beton olması dayanıklılık anlamında büyük bir kazanım anlamına gelmektedir. Beton rögar günümüzde en çok kullanılan ekipmanlar arasında yer almaktadır.

Beton rögar kapağı pek çok farklı kent alt yapısında kullanılan sağlamlığı ile oldukça büyük bir avantaj sunan özel ürünler arasında yer almaktadır. Beton rögar kapakları ile alt yapı sistemlerinde meydana gelen problemlerin büyük bir bölümü ciddi ölçüde giderilmiştir.

Beton rögar özellikle yoğun kullanım olan ve yüksek basınç gerektiren alanlarda tercih edilmekte böylece ekstra bir dayanıklılık ve sağlamlık kazandırmaktadır. Rögar boşlukları kanalizasyon sistemlerinin en önemli parçalarından birisidir. Günümüzde beton rögar fiyat aralıkları üretici firmalara göre farklılık göstermektedir. Firmaların bu konuda sunduğu fiyat politikaları çerçevesinde beton rögar fiyatlarında büyük bir farklılık yaşanmaktadır.

Ankara vidanjör firması olarak bizler rögar kapaklarının açılışı ve rögar temizliği konusunda profesyonel şekilde destek sunmaktayız.

Gerek alt yapılarda meydana gelen sorunları kısa sürede ortadan kaldırmak gerekse beton rögar bakımlarını zamanında yürütmek için her zaman sorunsuz şekilde sizlere hizmet sunmaktayız.

Profesyonel şekilde hizmet sunan ve her zaman en iyi hizmeti müşterileri ile buluşturmak için çalışan Özdoğan Vidanjör sizlere benzersiz bir hizmet anlayışı ile buluşturmaktadır. Gerek personel kadrosu gerekse filosunda yer alan araç özellikleri ile her zaman üstün bir performans sunmaktadır.

Kanalizasyon sistemlerinde meydana gelen tıkanmalar ve tıkanmadan kaynaklanan sorunlar kentlerde büyük derin sorunları da beraberinde getirmektedir. Bu yüzden kanalizasyonlarda meydana gelen tıkanmaları kısa süre içinde çözüme kavuşturmak gerekmektedir.

Beton rögar kapaklarını bu şekilde kısa sürede çözüme kavuşturmak her zaman gerek vatandaşların gerekse ilgili yönetici kişilerin arzusu olmuştur. Özdoğan vidanjör olarak bizler de vatandaşlara bu özel hizmeti sunmanın her zaman sağlıklı bir yaşam alanına sahip olmaya olanak tanımanın parçası olarak, büyük memnuniyet çerçevesinde işimizi yapmaktayız. Sizler de bu hizmetten faydalanmak için bizimle irtibata geçebilirsiniz.


Özdoğan Teknik 19 Haziran 2019 ÇarşambaOkunma Sayısı (3181)Sayfayı Yazdır

Diğer Yazılar
Kanalizasyon GideriKanalizasyon Gideri18 Mar 2023 Cumartesi
Ankara Özel VidanjörAnkara Özel Vidanjör05 Oca 2021 Salı
Son model vidanjör araçlarımız ve uzman ekibimiz ile 7/24 hizmetinizdeyiz.