kapat
haritaTürkiye'nin Her YerineProfesyonel Altyapı Çalışmaları
irtibatBize Ulaşın0312 478 58 71 (pbx)
çalışa süresiÇalışma Saatleri7/24 Hizmet Kalitesi
Bu Sayfayı Sosyal Medya'da Paylaş
  1. Ana Sayfa Ana Sayfa
  2. Blog Blog
  3. Banyo Tıkanıklığı Açma Yöntemleri Banyo Tıkanıklığı Açma Yöntemleri

Banyo Tıkanıklığı Açma Yöntemleri

19 Haziran 2019 Çarşamba
Banyo Tıkanıklığı Açma Yöntemleri
Banyo Tıkanıklığı Açma Yöntemleri

Banyo giderleri kıl ve benzeri atık maddeler sebebiyle kısa zaman içinde tıkanabilmektedir. Özellikle kıllar suda erimeyen cisimler olduğu için giderlerin içinde yumak haline gelmektedir. Yumak haline gelen kıllar kısa süre içinde büyük sorunlara ve tıkanıklıklara sebep olmaktadır. Ortaya çıkan bu tıkanıklıklar belli bir süre sonra içinde çıkılmaz bir hal alabilir. Bu yüzden banyo tıkanıklıkları açmak için banyo gider açıcı spiral kullanılabilir.

Eğer ki bireysel olarak yaptığınız gider açma işlemlerinden sonuç alamaz ve bir sonuca varamazsanız, bu konuda kesin bir sonuç üretecek olan deneyimli personellerden destek alabilirsiniz. Özdoğan Teknik, sizlere bu aşamada en iyi hizmeti sunmak ve garantili hizmet sağlamaktan büyük bir keyif almaktadır. Sizler de bizimle çalışarak gerek müşteri memnuniyeti gerekse profesyonellik konusunda en iyi hizmeti elde edebilirsiniz. Banyo tıkanıklığını kısa süre içinde açarak sizler de akışkan ve ilk günkü gibi banyo giderlerine kolay şekilde sahip olabilirsiniz.

Banyo ve Lavabo Tıkanıklığı Açma Yöntemleri

Banyo giderlerinin tıkanmalarındaki ilk belirti olarak suyun gidişinin yavaşlaması söylenebilir. Banyo giderlerinde biriken kıl ve benzeri cisimler kısa süre içinde tıkanmaya sebep olabilir. Bu gibi giderlerde yavaşlama olduğunu gözlemlediğiniz zaman gidere sıcak su dökerek suyun akışının hızlanıp hızlanmadığını gözlemleyebilirsiniz. Eğer ki gider açılmaya başladıysa giderde sabun ve benzeri eriyebilen maddeler kalmış olabilir. Bu yüzden sıcak su ilk yöntem sayılabilir.

  • Banyo gideri taşıyor
  • Banyo giderinden su gelmesi
  • Bahçe gideri nasıl açılır
  • Duşakabin gideri nasıl değiştirilir
  • Apartman gider borusu tıkandı
  • Tıkalı boru açma kimyasalı

Eğer ki sıcak su işlemi işe yaramadıysa bu sefer tel askıya ihtiyacımız var. Çünkü giderin içinde muhtemelen saç ve kıl benzeri şeyler kalmış olabilir. Bunları temizlemenin en kolay yollarından birisi de tel askıyı kesip, düz hale getirerek ucunu kanca şeklinde yapın! Gidere bu tel askıyı göndererek çekin. Böylece içindeki kıllar geldiğini göreceksiniz. Böylece giderin tıkanmasına sebep olan kıl ve benzeri şeyleri kolay şekilde temizlemiş olabilirsiniz.

Eğer yukarıdaki işlemleri yaptığınızda halen gider açılmadıysa bu sefer profesyonel bir destek almak gerekir. Özdoğan vidanjör firmasını arayarak bu konuda destek alabilirsiniz.


Özdoğan 19 Haziran 2019 ÇarşambaOkunma Sayısı (2837)Sayfayı Yazdır

Diğer Yazılar
Kanalizasyon GideriKanalizasyon Gideri18 Mar 2023 Cumartesi
Ankara Özel VidanjörAnkara Özel Vidanjör05 Oca 2021 Salı
Son model vidanjör araçlarımız ve uzman ekibimiz ile 7/24 hizmetinizdeyiz.